⚠️ Audició 29/07/2020 cancel·lada

⚠️ Lamentem anunciar-vos que la segona Audició de Sardanes al Pla de la Catedral d’aquest dimecres 29 de juliol ha quedat anul·lada a causa de les circumstàncies actuals i de les noves ordres imposades des de l’administració.
Des de l’ACFB hem treballat durament per cenyir-nos a totes les mesures sanitàries i de seguretat que se’ns han exigit, hem readaptat i reinventat els nostres formats habituals i, des d’un primer moment, hem volgut reactivar la cultura tant per la ciutadania com per tots els professionals que s’estan veient greument afectats per aquesta crisis.
Creiem i defensem que les audicions de sardanes són actes segurs i que segueixen totes les normes sanitàries establertes. Malgrat tots els esforços i totes les gestions d’aquests últims mesos i dies no se’ns permet poder realitzar aquesta segona audició.
Esperem i desitgem que la situació sanitària millori i que des de l’administració ens permetin poder tirar endavant les audicions previstes de cara a l’agost i setembre. Us mantindrem informats.