Tancament secretaria ACFB

Benvolguts/des socis/es,

En compliment de les mesures de contenció pel Covid-19 (Coronavirus), el local social de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona romandrà tancat des de dilluns 16 de març fins al dilluns 30 de març (o fins a nou avís). Aquesta mesura afecta tan sols l’atenció presencial i telefònica però no a l’atenció informàtica, ja que continuarem treballant des de les nostres cases a través d’internet. És per això que qualsevol tràmit que necessiteu fer aquests dies amb nosaltres haurà de ser únicament a través del correu electrònic: info@acfbarcelona.cat

Per tant, l’activitat social que s’havia de dur a terme a la Casa de la Sardana queda anul·lada fins el 30 de març o fins a nou avís. En aquest sentit, es veuen afectades les següents activitats:

• Dimecres 25 – 18:30 h.
Presentació del llibre “El pianista cec i Cent Coses de Clàssica per començar l’any”, de David Puertas

• Dijous 26 – 19:00 h.
23è Cicle d’audiovisuals Memorial Jaume Serch: “Cultura i Ciència” de Francesc Miralles (UEC Sants)

Pel que fa a l’Assemblea General de Socis/es prevista pel divendres 27 a les 18:30h. el més probable és que se suspengui, i si és el cas, ja us comunicarem la nova data.

I les ballades de sardanes al Pla de la Catedral dels dies 14 i 15 de març queden també anul·lades, i ja us comunicarem si finalment les ballades del dies 21 i 22 queden també anul·lades o no.

Qualsevol dubte que tingueu, estem a la vostra disposició.