Vallfogona de Riucorb -20 abril 2024 –

Aquesta vegada el dissabte dia 20 d’abril, érem 24 els turistes que estàvem disposats a trobar al ¨ Rector de Vallfogona de Riucorb, tasca bastant difícil de dur a terme doncs el famós rector, el setembre passat es varen complir els quatre-cents anys de la seva mort.

Però això no fou cap obstacle per poder donar un tomb pels carrers del poble, on el nucli antic té un regust medieval, amb places i racons sofridors, en especial la Plaça major. També vàrem poder admirar els carrers amb les seves plaques amb poemes del Rector.
Però com sempre això ho vàrem fer després d’un bon esmorzar, aquesta vegada fou al rest. De l’hotel Bayona a la Panadella.
Aquest dia el dinar es va fer al mateix poble de Riucorb, al rest. De l’hostal SOMSOMNIS, si tal com sona, tot i que ningú es va adormir, però si vàrem gaudir d’un bon àpat, i una bona i llarga sobretaula,
A la tornada vàrem fer una parada per visitar Guimera, ja que la tarda acompanyava amb un sol i una bona temperatura. I això és tot per avui, fins a la pròxima sortida