Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: http://acfbarcelona.cat. Vegeu qui som a la pàgina d’entitat.

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

Al formulari de contacte de la web recollim estrictament les dades necessàries per contactar amb vosaltres. Pot ser que en un futur utilitzem aquestes dades per enviar-te informació sobre l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona. Si no t’interessa i reps un correu no desitjat podràs donar-te de baixa.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Usem Google Analytics i les estadístiques de WordPress per recopilar les dades d’us de la web.

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades personals que ens doneu no les compartirem amb ningú. Les dades d’ús de la web poden ser utilitzades per empreses de tercer per tal d’analitzar-mes.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Les dades de navegació es guarden durant 6 mesos.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

Podeu contactar amb nosaltres veient les opcions disponibles a la pàgina de contacte.

Informació addicional

Si necessiteu més informació sobre la política de protecció de dades contacteu amb nosaltres.

Com protegim les vostres dades

Utilitzem l’extensió del WordPress Wp Audit Log que guarda un registre de tots els canvis que els usuaris fan a la web. D’aquesta manera detectem qualsevol comportament anormal.