Amics dels Concerts

logo amics
Aquesta és una secció de l’Agrupació que es dedica, des de la seva creació l’any 1954, a l’organització de concerts de sardanes i música per a cobla. Els seus cicles de concerts anuals han servit per a promoure i divulgar el ric patrimoni musical escrit pensant en aquesta formació tan genuïnament catalana que és la cobla.

Tot i que actualment hi ha una oferta àmplia i diversificada, Amics dels Concerts continua desenvolupant les seves activitats amb un cicle anual estable de vetllades musicals, que compten amb el suport d’un nucli d’abonats que, a través de les seves aportacions fixes, gaudeixen dels concerts a un preu ben assequible. L’adscripció a aquest col·lectiu d’abonats està oberta a totes les persones interessades en la música per a cobla i val a dir que, en bona part, la continuïtat dels cicles depèn de l’interès i fidelitat d’aquest col·lectiu.

Quatre concerts configuren el cicle d’Amics dels Concerts que es desenvolupen cada any, entre la tardor i l’hivern. Es programen sardanes i obres per a cobla així com actuacions de grups corals i de dansa tradicional, seleccionats a partir de criteris artístics i d’interès sociocultural.

Contacte: info@acfbarcelona.cat