Estada a Camprodon – 7 al 10 maig 2024 –

El dia 7 de maig vàrem carregar maletes i un grup de 22 persones fèiem camí a les 10 del matí per anar a passar uns dies a Campdevànol i el seu entorn.
En arribar a l’hotel ens repartiren les habitacions, i després, a dinar al restaurant, S’ha acabat el bròquil, al mateix poble de Campdevànol. Val a dir que en arribar a CAMPRODON ens va rebre un xàfec d’allò més formós. Sort que estàvem aixoplugats dinant. A la tarda el xòfer de l’autocar ens va portar fins a Ripoll a donar un tomb, després a sopar.
El dia 8 era el plat fort de la sortida, i després d’esmorzar vam anar fins a Prats de Molló, tot passant pel Coll d’Ares, tan sols ens vam poder fer una foto de tot el grup, ja que bufava un vent molt fort i gelat.
Tot seguin el camí de l’exili, el mateix que fa anys varen seguir els republicans civils i l’exèrcit republicà, però nosaltres amb autocar, arribarem a Prats de Molló, el dia era festiu i molt alegre, celebràvem la fi de la Segona Guerra Mundial. La plaça era plena de vehicles militars que passejaven a la gent del poble.

Nosaltres teníem visita programada al CENTRE D’INTERPRETACIÓ LA VERNEDA, GECT PAYS D’ART ET D’HISTORIE TRANSFRONTALIER. LES VALLÉES CATALANES, fou una visita molt completa i interessant. A la una del migdia teníem previst anar fins a la casa de Francesc Macià, que tan sols es podia visitar per fora, però quina seria la nostra sorpresa en arribar ens vam trobar al Conseller de Cultura a l’exili, l’honorable Lluís Puig, que molt amablement ens va rebre i obrir la porta de la casa visitar-la per dins. Va ser un moment molt emotiu de moltes abraçades. El dinar fou a Espinavell, i ja després cap a l’hotel, per esperar  l’hora de sopar alguns turistes van anar a donar un tomb pel poble de Campdevànol.
El dia 9 va tocar Camprodon, on poguérem donar un tomb tranquil·lament pel poble, ja que hi havia pocs turistes, tan sols nosaltres.