Etapa 40. De Cambrils a l’Hospitalet de l’Infant

GR-92 SENDER DEL MEDITERRANI
Etapa 40
De Cambrils a l’Hospitalet de l’Infant – 14,170 Kms. – 3:25 h.
Diumenge 14 de Desembre del 2014

Bon dia, amics caminadors!

Avui en Josep Sanchez ens ha deixat els deu caminadors al municipi de Cambrils, on hem començat a caminar pel Passeig Marítim.
Després ens hem assentat tots a esmorzar i en acabar, hem seguit el mateix camí fins que el passeig s’ha acabat i hem pogut caminar sobre la sorra de la platja.
Hem hagut de sortejar varis espigons ocupats per urbanitzacions, també per càmpings, que han desdibuixat el nostre camí, i ens han fet endarrerir-nos una estona.
En arribar a la urbanització Miami Platja, hem vist uns gratacels fantasmagòrics sense una ànima en aquesta època de l’any. A la mateixa urbanització hem trobat una Torre de defensa, que es l’única resta de l’Edat Mitjana envoltada de gratacels i les platges llargues de la Costa Daurada.

14-12-2014

En arribar al municipi del Hospitalet de l’Infant, els no caminadors ens estaven esperant a la Plaça de la Marina. Els tretze no caminadors han anat a visitar el municipi de Montbrió del Camp.
Tot junts hem dinat al restaurant “Cal Pere”, situat al municipi de l’Hospitalet de l’Infant, on de primer ens han servit un pica-pica, un segon a escollir, i postres.
Al final del dinar s’ha obsequiat al Josep Sanchez i al matrimoni Enric Fiestas i l’Eugenia amb un embotit.
S’ha fet la típica rifa de final d’any on s’ha rifat un pernil i varis obsequis.

Que tingueu unes Bones Festes, i fins el Nou Any!