Costellada al Picnic de La Riera d’Arbúcies

COSTELLADA AL PICNIC DE LA RIERA D’ARBÚCIES
Diumenge 5 de Juny del 2016

05-06-2016

Bon dia, amics senderistes!

Avui hem sortit de Barcelona amb l’autocar d’en Josep Sanchez i vint-i-sis persones més en direcció al municipi de Breda ubicat a la comarca de La Selva.
Els vuit caminadors ens hem parat a esmorzar a la creu de terme de Sant Feliu de Buixalleu i després hem seguit el camí del PR-C201. Pujant lentament hem arribat al Castell de Montsoriu situat a 637 metres d’alçada.

El castell construït en estil gòtic, conserva la torre de l’homenatge, murs gruixuts i torres dels seus tres recintes murallats. Des de dit promontori hem gaudit de les vistes de la costa, els massissos del Montseny i les Guilleries.

Després hem anat baixant bruscament per la muntanya fins que ens hem desorientat per trobar el camí de tornada, ja que els camins estaven desdibuixats per la tala dels arbres. Finalment hem arribat a la carretera on els nostres companys ens han dut amb cotxes al càmping.

Els divuit no caminadors han esmorzat i han visitat el municipi de Breda.

Mentrestant, els nostres amics: Xavier, Júlia, Montse, Sisco, Josep i Stefani han preparat les taules i el dinar al “Picnic La Riera d’Arbúcies”.

Quan nosaltres hem arribat, els nostres companys ja havien dinat. Hem menjat un pica-pica a base de patates fregides, fuet i olives, de primer una amanida, de segon costelles i botifarra a la brasa i de postres pa de pessic. Tot acompanyat d’aigua, vi i gasosa.

Amb aquesta costellada hem donat per conclosa la temporada de senders.

Adéu, amics! Ens veiem el proper setembre per iniciar de nou el GR3.