Costellada Fi de Temporada. Picnic “El Pol”. Arbúcies

COSTELLADA FI DE TEMPORADA
PICNIC “EL POL” (ARBÚCIES)
Diumenge 14 de juny del 2015

Quin millor final de temporada que fer una costellada tots plegats. Vàrem ser 35 participants. En Xavier, en Miquel i la Stephanie van anar amb cotxe. Ells eren la intendència, en portaven de coses: la carn, oli, sal, estovalles, coberts… tot el necessari perquè tinguéssim un bon àpat.

Vàrem caminar 11 persones. L’excursió era pujar al Castell de Montsoriu i ens va fer de guia l’Enric. Va ser una ascensió feixuga, però tot anava bé i estàvem fent gana. A l’arribar al Castell tinguérem un pensament pel matrimoni Pascual. Ells vàren començar la seva aventura com a parella ja fa uns quants anys en aquest indret.

SONY DSC

A la baixada per boscos ombrívols, tots anàvem concentrats i en silenci, ja que el camí així ho exigia. A la part final anàvem per pista i l´últim tros per carretera fins arribar al Pol (el lloc de la costellada). Va començar a ploure i déu n’hi do com ho feia, però així ens vam poder aixoplugar i a la vegada fer una beguda.
Tot seguit arribaren els no caminadors. Venien d’Arbúcies. Uns van visitar el museu Etnològic i altres van passejar per la població ja que era dia de mercat.

Un cop érem tots junts, el cel es va ennegrir i va començar a ploure encara amb més força. Vàrem haver de dinar dins del local, no vam tenir més remei. Va ser una llàstima perquè estava tot mot bé a fora: la taula parada i tot ben posat. Però no ens vam desanimar.

Hem de donar les gràcies als cuiners i als cambrers que vàrem tenir: en Xavier, Miquel, Stephanie, Josep Sanchez, Josep, Dolors, Enric… Sense cap dubte això no hagués estat un èxit sense vosaltres.

Ens retrobem la temporada vinent i sobretot molt bon estiu!