De Cantonigròs al Santuari de Cabrera i al pla d’Aiats

11 de Febrer de 2018
De Cantonigròs al Santuari de Cabrera i al pla d’Aiats
Distància 14 km Temps: 3:45 hores. Desnivell acumulat 455 m.

A les 7 del matí vàrem quedar en Miquel, el Víctor, l’Enric i la Montse per anar en cotxe fins a Cantonigròs. Un cop allà ens trobàrem en Xavier, l’Anna i la Júlia. Feia un dia molt clar però molt fred. La Júlia i l’Anna es quedaren al poble. Els altres vam començar a caminar. El camí seguia un corriol ben marcat. El paisatge era extraordinari. Seguint el camí ens vàrem trobar que hi havia molta neu. En principi era una ruta circular però la dificultat de caminar i el perill de relliscar va fer que tornéssim pel camí conegut. Els més valents, l’Enric, el Víctor i en Miquel, vàrem pujar fins el Santuari de Cabrera.

El Xavier i la Montse els van esperar al principi de la pujada. Vàrem fer un desnivell de 455 metres. La baixada va ser lenta perquè hi havia gel i això va fer que arribéssim una mica més tard del previst. Sort que vàrem prendre la decisió de tornar per on havíem vingut. En arribar a Cantonigròs vam anar a dinar al l’Hostal de muntanya Cabrerès. Vàrem menjar una arròs caldós boníssim, i els més afamats, a més a més, botifarres a la brasa, tot seguit d’unes bones postres. El tracte va ser molt familiar i cordial. Us el recomanem!

Va ser una dia ple de muntanya i de bon menjar. Desitgem que ens acompanyeu a la propera que serà a Collsuspina l’11 de març. Us esperem!