El Museu de la Pesca de Palamós. 20 d’octubre de 2018

EL MUSEU DE LA PESCA DE PALAMÓS
20 d’octubre de 2018

La sortida de Turisme Cultural del 20 d’octubre va ser per anar a Palamós a visitar el seu Museu de la Pesca. Érem trenta els turistes que hi participàrem i veritablement vàrem quedar molt satisfets d’aquesta visita.

El Museu de la Pesca té un gran atractiu ja que conserva el patrimoni marítim i pesquer de la Costa Brava i per extensió de tota la costa catalana i ens ensenya la feixuga tasca dels pescadors, els sistemes de pesca emprats i una munió d’estris utilitzats en la seva feina.

Una clàssica barca de pesca amb molts anys de treballar sobre presideix la sala gran del museu que conté també molt material i informació relatiu als oficis complementaris dels pescadors. És un museu molt ben muntat i interessantíssim de visitar.

Aquesta visita va ser llarga pel contingut del museu que ens va ser explicat amb detall per una guia. En sortir vàrem anar directament al restaurant El Pla, a les afores de Palamós, on ens van oferir un bon dinar que completà la bona jornada turística en un dia sortosament agradable després d’una setmana de fortes pluges al país.