Etapa 41. De l’Hospitalet de l’Infant a la Urbanització l’Almadrava

GR-92 SENDER DEL MEDITERRANI
Etapa 41
De l’Hospitalet de l’Infant a la Urbanització l’Almadrava – 12,250 Kms. – 3:05 h.
Diumenge 11 de Gener del 2015

Hola amics caminadors! Tornem a començar la temporada.
Avui hem començat a caminar tretze caminadors des del municipi de l’Hospitalet del Infant, on primer hem parat per a esmorzar.
A continuació hem passejat pel Passeig Marítim del municipi fins a creuar el barranc de Cala d’Oques i fer una forta pujada fins coronar el cim de la Punta de les Rojales.
Hem tingut un dia ennuvolat amb un fort vent que ens ha molestat molt als caminadors, i també als dotze no caminadors, perquè els segons no han pogut visitar el municipi de l’Hospitalet de l’Infant.

11-01-2015

Hem fet una forta baixada fins des del cim fins travessar l’Autopista A7. Hem creuat el barranc de Llèria, que ens ha fet seguir una pista que anava paral·lela a la esmentada autopista.
Després hem tornat a creuar l’autopista per sota fins arribar a la via del tren que hem passat per un pont que ens a dut a la Urbanització l’Almadrava.
Ens ha vingut a buscar l’autocar que ens ha portat un altre cop a l’Hospitalet de l’Infant, on hem anat dinar al restaurant “Cal Pere” i on ens han servit un pica-pica, un segon a escollir i postres.
Després hem celebrat el sorteig en que han estat premiades diverses persones.
Adéu amics caminadors! Ens veien de nou a l’excursió del vuit de febrer.