Etapa 44. De la Platja de l’Àliga a Camarles

Etapa 44
De la Platja de l’Àliga a Camarles
12,550 km 3,05h.
Diumenge 12 d’abril del 2015

Bon dia amics muntanyencs!!!

Foto 12-4-15 9 57 36

Les terres de l’Ebre ens han rebut amb un dia primaveral i un cel enteranyinat, que per fer travesses de muntanya és d’agrair. Avui hem fet una fita històrica a l’Agrupació, ja que el grup de muntanya, hem participat 19 persones, i tan sols 5 ens hem aventurat a fer la caminada.

L’etapa, en la seva primera meitat i fins arribar a l’Ampolla, ha estat força entretinguda. Hem passat per cales precioses (Cala Maria, Cala “La Buena”…), això sí, amunt i avall, ara escales, ara sorra, ara pedres, ara roques, però s’ha fet agradable per les magnífiques vistes que hem pogut gaudir.

Foto 12-4-15 10 11 09

En arribar a l’Ampolla s’ha hagut de travessar tot el poble de nord a sud i per tant abandonar els camins de muntanya, i ens ha tocat caminar pel passeig de mar, i l’asfalt de la carretera. Sortint ja de l’Ampolla, hem resseguit una planera pista que acompanyava un dels molts canals de regadiu que composen el típic paisatge del Delta, fins arribar al poble de Camarles.

Allà hem esperat una estona a que els no caminadors ens passessin a recollir amb el petit però flamant autocar que aquest cop ens han assignat, per conduir-nos finalment de nou a l’Ampolla on el restaurant “Roca Plana” ens ha servit un bon àpat per dinar.

Foto 12-4-15 9 35 30

Donades les circumstàncies, avui a tots ens ha tocat fer una mica d’Enric: en Josep feia les fotos del recorregut i dels plats, en Victor ha fet la col·lecta per recollir els diners del dinar i en Xavi ha agafat el micro del autocar per donar-nos a tots les indicacions de darrera hora.

(Enric, incorporat el més aviat possible, ets una baula important en aquest engranatge dels amics de muntanya).

Amics, fins la propera, en la que esperem comptar de nou amb la totalitat dels integrants del grup.