La Vall de Sant Vicenç del Bosc

SENDERS DE PETIT RECORREGUT PER CATALUNYA
Ruta: La Vall de Sant Vicenç del Bosc – 13,6 Km – 4 h
Dissabte 15 de Desembre de 2018

Bon dia, amics del Grup de Muntanya!

Avui hem sortit de Sarrià amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya sis caminadors: la Montse Martorell, l’Enric Caballé, en Víctor Casanoves, en Miquel Piquet i en Martí Simó en direcció al municipi de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) on ens estava esperant el nostre amic Enric Fiestas.

Allà hem començat a caminar sortint del nucli urbà fins arribar a una pista, on un cartell ens donava la benvinguda al Parc Natural de la Serra de Collserola. Seguint el camí hem arribat fins al Pi de Can Xandri.
Després hem seguit un corriol ombrívol i humit fins arribar a una fita que ens indicava el PR-C 38.
Guiats per l’Enric Fiestas i l’Enric Caballé tota la excursió, hem arribat finalment a una pista on ens hem assegut una mica a descansar. Per cert, l’Enric Fiestas pel camí ha trobat bolets.

Continuant per un corriol, hem trobat la Font de Sant Vicenç del Bosc. Després fent una forta pujada, a un costat, hi han les ruïnes de la Masia de Can Gordi, abandonada al voltant de l’any 1940. Descendint poc a poc per un corriol hem vist la plana del Vallès amb Sant Cugat, Cerdanyola, Sant Llorenç de Munt i al fons Montserrat.
Al final hem baixat de la muntanya fins arribar a la Masia de Can Bell. I hem començat a entrar al nucli urbà de Sant Cugat del Vallès fins arribar al Restaurant Bar Viena on hem parat a dinar.

Després hem fet un passeig per centre de la vila de Sant Cugat fins arribar a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que ens han tornat a Barcelona.

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2019!

Martí Simó Pascual (15/12/2018)