L’Agrupació Cultural Folklòrica premiada per la seva dedicació als aplecs sardanistes: 25 anys de passió i tradició

Reconeixement a la tasca continuada en la promoció de la sardana i la cultura popular catalana.

En el marc de la 22a Trobada d’Aplecs Sardanistes de les comarques de Barcelona, celebrada a Igualada el passat 25 de febrer de 2024, l’Agrupació Cultural Folklòrica va ser distingida amb un guardó especial per la seva dedicació i contribució  al món dels aplecs.

Amb més de dues dècades de compromís ferm amb la preservació i difusió de la sardana, aquest reconeixement marca un moment destacat en la trajectòria de l’entitat, que celebra el seu 25è aniversari organitzant aplecs sardanistes arreu de Catalunya.

La cerimònia de lliurament del guardó va comptar amb la presència de la Sra. Meritxell Constantí, qui va representar amb orgull l’Agrupació Cultural Folklòrica.

Des de les seves primeres trobades fins als aplecs  actuals, l’Agrupació Cultural Folklòrica ha estat un referent en la promoció de la sardana com a expressió artística i element identitari de Catalunya. La nostra feina ha estat clau en la transmissió del ball tradicional a noves generacions i en la difusió de la cultura popular.

Aquest guardó de la Comissió d’Aplecs Sardanistes no només reconeix el passat i el present de l’Agrupació Cultural Folklòrica, sinó que també marca un compromís renovat amb el futur, en el qual seguirem treballant per enfortir i enriquir la vida cultural de Catalunya a través de la sardana i els aplecs sardanistes.

La distinció rebuda representa un honor per a tots els membres de l’Agrupació Cultural Folklòrica, que veiem reflectit el nostre esforç i dedicació en aquest reconeixement de la comunitat sardanista catalana.