Sant Guim de Freixenet. 26 de setembre de 2015

SANT GUIM DE FREIXENET
26 de setembre de 2015

La temporada de Turisme 2015-2016 la iniciàrem el 26 de setembre visitant una indústria alimentària per agafar forces per participar a totes les sortides proposades per la Rosa Aymamí i que prometen ser del tot interessants.

Així doncs, anàrem a Sant Guim de Freixenet (la Segarra) per conèixer la factoria làctia “El Pastoret”, moderna i gran instal·lació per a la producció de iogurts, formatges, mató i moltes altres especialitats derivades de la llet. Tot tan ben explicat que no evitàrem la temptació d’adquirir-ne.

Acabada aquesta visita ens traslladàrem a la vila de Santa Coloma de Queralt (La Conca de Barberà) per recórrer alguns dels carrers i la plaça porticada del nucli urbà vell. També entràrem a l’església parroquial de Santa Coloma, bell edifici gòtic del segle XIV.

I després cap a dinar, resseguint la Conca de Barberà de nord a sud fins arribar al poblet de Vallclara, al nord de la serra de Prades, on vam dinar al restaurant “Camí del Bosc”.

Finalment una llarga tirallonga de carretera per retornar a casa. Una sortida molt amena, que per començar ja és un bon senyal.