Sant Julià de Vilatorta. 29 d’agost de 2020

TURISME CULTURAL
Sant Julià de Vilatorta
29 d’agost de 2020

Hola turistes,

Ja hem fet la tercera sortida, que va ser el dia 29 d’agost. Vàrem sortir de Barcelona amb pluja, que ens va acompanyar una estona, però que en arribar a la Gleva per esmorzar, ja havia parat, allí vàrem esmorzar.

Després de fer un bon esmorzar, vàrem fer camí fins a Sant Julià de Vilatorta. Allà ens esperàvem dues guies. Ens vàrem separar en dos grups, i mentre una guia anava amb un grup a fer una visita pel poble, l’altre grup vàrem anar a la Casa de Cultura on vàrem gaudir d’un magnífic audiovisual. Així, mentre els més eixerits caminaven sota una pluja menuda, els altres vàrem estar aixoplugats. Val a dir que al cap de poca estona va deixar de ploure.

Després d’aquesta visita ens vàrem dirigir cap a Vilanova de Sau per fer un bon dinar al restaurant Sau Vell, a tocar gairebé del pantà, el qual presentava un magnífic aspecte ben ple d’aigua, i del que tant sols es podia veure una petita punxeta del campanar de l’església que està submergida sota l’aigua junt amb el poble. El dinar va ser molt bo i abundós, i també vàrem brindar amb cava per celebrar que la sortida havia anat molt bé.