Siurana de Prades. 14 de setembre de 2019

TURISME CULTURAL
Siurana de Prades
14 de setembre de 2019

El dia 14 de setembre iniciàrem la temporada turística 2019-2020 visitant el llegendari i bonic poblet de Siurana de Prades, a la comarca del Priorat. Vam ser trenta-sis els turistes que hi participàrem i que vam tenir la sort de fruir d’un bon dia i de l’encís del llogaret i la bellesa quasi excepcional amb què l’ha dotat la naturalesa.

Això ha fet que tingui un gran atractiu turístic que realment vàrem poder comprovar per la infinitat de cotxes que omplien els diversos llocs habilitats per aparcar. El nostre autocar va haver de fer-ho a bona distancia del poble. Allí ens esperava una guia que ens explicà amb detall la seva història, la del Castell, l’església romànica i de diversos carrerons amb cases de pedra molt singulars. Va ser, doncs, una visita força cultural i interessant.

De camí cap el Priorat vam parar a l’Ordal per fer un bon esmorzar al bar-restaurant El Celler d’Ordal i un cop acabada la visita de Siurana anàrem a Cornudella de Montsant per dinar al restaurant Can Pep, situat arran del pantà de Siurana, que per cert, sense aigua presentava una vista depriment. El dinar va ser abundant d’arròs de muntanya precedit d’una també abundant amanida i acabat d’unes bones postres i el conseqüent cafè o cigaló a qui en va voler.

Tot plegat va fer que ens ho passéssim bé, amb bona companyonia i una ben planificada sortida turística d’inici de temporada.