Solsona. 14 de febrer 2015

La sortida del mes de febrer ha estat una mica diferent, ja que la responsable de Turisme no ha pogut acompanyar-nos per motius de salut. Des d’aquí volem donar les gràcies per la feina feta a les dues persones que han conduit el grup.
En sortir de la Plaça Catalunya i recollir a dos turistes més a l’estació de St. Andreu, hem enfilat camí direcció a Manresa per arribar a St. Joan de Vilatorrada. Hem fet un bon esmorzar en un petit restaurant a peu de carretera, on ja ens esperaven.

IMG_4861_1600x1067

Després, vam seguir camí cap a Solsona per visitar la Catedral i el Museu Episcopal, acompanyats de dues guies, les quals van fer gaudir el grup amb les seves acurades explicacions. També de passada, vam poder gaudir de l’alegria i disbauxa del famós “Carnaval de Solsona”. Carrers plens de gent de totes les edats amb ganes de gresca i passar-ho bé.

IMG_4986_1600x1067
Després de la visita ens vam dirigir fins al Parc Mare de la Font, on vam gaudir d’un molt bon àpat, i bon tracte per part dels propietaris. I ja després, tothom content cap a casa tot esperant la propera sortida.