Terres Gironines. 27 de maig 2017

TERRES GIRONINES
27 de maig de 2017

Sant Martí Vell, el Santuari dels Àngels i Madremanya van ser els indrets visitats el dia 27 de maig pels turistes de l’Agrupació. Sant Martí Vell és una joia de poblet que encara conserva l’aspecte medieval del seu origen, amb cases ben antigues, racons meravellosos i carrerons estrets i costeruts. La seva església té vestigis del segle IX i fou reconstruïda el segle XVI. Vàrem ser atesos per l’alcaldessa que ens explicà coses molt interessants del poble.

Després anàrem al santuari de la Mare de Déu dels Àngels, dalt d’un turó amb molt bones vistes. Allí hi dinàrem al restaurant que hi ha.

A la tarda visitàrem Madremanya, un altre interessant poble que conserva part de les seves antigues muralles i una bonica església romànica que aplega al seu voltant vetustes cases en carrers estrets i sinuosos.

Aquesta fou una sortida plena d’incidències que suportarem amb comprensió i molta paciència. Sort que en arribar a casa poguérem veure amb tranquil·litat com el Barça es proclamava campió de la copa.