Una ruta circular per Aiguafreda

SENDERS DE PETIT RECORREGUT PER CATALUNYA
Ruta: Una ruta circular per Aiguafreda – 12,25 Km. – 5 h
Dissabte 15 de Juny de 2019

Bon dia, amics del Grup de Muntanya!

Avui hem sortit de la vila de Sarrià quatre caminadors: la Montserrat Martorell, l’Enric Caballé, en Miquel Piquet i en Martí Simó en cotxe fins a al municipi de Santa Eulàlia de Ronçana on hem anat buscar el nostre amic Xavier Gràcia.
Després ens hem desplaçat fins al municipi d’Aiguafreda, situat a la comarca del Vallès Oriental, on hem aparcat el cotxe al Pla de Llobins.
Hem agafat una pista amb una forta pujada fins la Carena de Fondrats que ens ha premiat amb les vistes del Tagamanent i les seves muntanyes vallesanes.
Seguint unes senyals grogues hem anat descendint fins arribar a la Riera de Picamena passant tres vegades per la mateixa. Pugem fins allunyar-nos de la Riera de Picamena. Seguint un corriol de baixada hem anat descendint fins arribar a la Resclosa amb el riu totalment sec.
Hem passat per el costat d’una tanca metàl·lica on hem trobat un corriol que ens ha portat fins al Pont de Peu de Costa.
Caminant per una pista hem vist una pedrera a la dreta, sortint del Parc Natural del Montseny fins a entrar per carrer Avencó dins d’Aiguafreda que ens ha dut fins al Pla de Llobins on hem trobat el cotxe.

Finalitzada l’excursió ens hem desplaçat fins al municipi d’El Figaró i Montmany (Vallès Oriental) on hem anat a dinar al Bar Restaurant “La Cuspineda” on ens estaven esperant l’Anna Podall i la Júlia Gràcia. Després tots set hem anat a dinar i a passar una bona estona.

Martí Simó Pascual (15/06/2019)